Code met de hand geschreven

Website optimaliseren en verbeteren

Word je gevonden in Google met de juiste zoekwoorden? Val je op tussen de zoekresultaten? En doet de bezoeker op de website wat jij wilt: de conversie? Wij kunnen je helpen met het verbeteren van de vindbaarheid en het optimaliseren van de conversie op de website.

Organische zoekresultaten (SEO)

Zoekmachines, zoals Google en Bing hebben 'spelregels' verzonnen, waaraan websites moeten voldoen om goed te worden gevonden. Techniek en code is naast content en structuur, één van de belangrijkste factoren. Alle code schrijven wij volgens deze spelregels, waardoor onze websites met organische resultaten (dus zonder dat je er voor betaald of adverteert) al goed scoren in de zoekmachines.

De content en de structuur helpen de zoekmachines om op de juiste zoekwoorden te worden gevonden met als doel niet alleen bezoekers te krijgen maar juist kwalitatieve bezoekers.

"Bezoekers krijgen is één, kwalitatieve bezoekers is twee en conversie is drie"

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is het verbeteren van de weergave of werking van de website, waardoor bezoekers ook daadwerkelijk iets doen op je website: bijvoorbeeld een product bestellen of een formulier invullen voor een informatie-aanvraag.

Gratis analyse

Wij richten ons met name op de technische optimalisatie, structuur en conversie van de website. Voor de inzet van SEA (Search Engine Advertising), social media en e-mail marketing kunnen wij één van onze gespecialiseerde partners inschakelen. Een eerste technische analyse doen wij vrijblijvend.