Code met de hand geschreven

Responsive website maken voor desktop, tablet en mobiel

Als internetbureau ontwerpen en maken wij responsive websites waarmee je zelf aan de slag kan. Onze eerste website maakte wij al in 1994. Wij bekijken samen wie je doelgroep is en wat de website moet kunnen en - belangrijker - wat de website voor de bezoekers moet doen.

Wat moet je website écht doen

Wij stellen een lijst met functionaliteiten op voor de website aan de hand van je wensen en onze ervaring. De lijst met functionaliteiten en wensen gaan wij prioriteren. Aan de hand van het budget bepalen we welk deel van het budget nodig is om de must haves - wat je website écht moet doen - te realiseren. Daarna kan jij zelf alle content van de website maken, veranderen of verwijderen.

"Snel met de juiste basis online voor maar een deel van jouw budget"

Wij weten dat een website nooit écht af is. Ontwikkelingen in de markt, wensen van de klanten, een betere positie in de zoekmachine zijn een aantal redenen om de website continue te verbeteren en te optimaliseren.

Wij bekijken samen hoe de website verbeterd kan worden door te luisteren naar je bezoekers en door te meten. Uiteraard houden wij opnieuw rekening met het vastgestelde budget. Wij passen de technische zaken aan en jij kan zelf de aanpassingen in de teksten en afbeeldingen aanpassen.

Maatwerk websites

Wij werken met een XSLT-powered open source content management system: een 'gereedschapskist' met onbeperkte mogelijkheden om een website te ontwikkelen.

Alle functionaliteiten worden per opdracht op maat geprogrammeerd, zodat je zeker weet dat er geen overbodige code is en de website precies doet wat jij wilt. Dit in tegenstelling tot andere systemen, zoals wordpress of joomla, waarbij je vaak afhankelijk bent van plugins of modules van derden (en dus ook van de updates bij problemen of bijvoorbeeld een veiligheidslek).

"Wij beheren onze eigen veilige en snelle webservers om je website te hosten"

Wij zijn goed in de 'internet-talen', zoals php, html5, css en javascript. Daardoor kunnen wij het beheer en/of hosting overnemen en aanpassingen doen aan je bestaande website, ongeacht welk systeem. Wij kunnen ook je website namaken in ons eigen systeem tegen een gereduceerde prijs.

Websitebouw prijs

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. En dat geldt ook voor de techniek of de oplossing voor de bouw van een website. Daardoor past er soms meer en soms minder in een budget. Door je budget vooraf te bepalen en kenbaar te maken, kunnen wij altijd een passende maatwerk oplossing bieden. Het eerste advies is gratis en vrijblijvend.